Tisztelt Látogató!
Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk 1995-ben alakult Mosonmagyaróváron. Munkatársaink 25 éves szakmai múlttal rendelkezö - korábban állami nagyvállalatoknál dolgozó- gépész-tervezõ mérnökök.
Tevékenységünk sajátos mérnöki szolgáltatás: az igény felmérésétõl a komplett kiviteli tervekig, vagy kulcsrakész berendezés szállításáig.

A mûszaki tervezést Autodesk (Autocad és Inventor) szoftverekkel végezzük, melyet a legkorszerûbb informatikai háttér tesz lehetõvé. A teljes dokumentáció elkészítése elektronikus formában történik. A megrendelõnek bármely adathordozón rendelkezésre tudjuk bocsátani a projekt anyagát, a gépész, villamos, hidraulikai és pneumatikai tervekkel együtt. Cégünknél folyamatban van az ISO9001 minõségbiztosítási szabvány bevezetése, ami garancia munkánk minõségére.

Jelenleg, több mint félszáz ipari céggel állunk kapcsolatban az ország területén és külföldön. Mérnöki irodánk évek óta dinamikusan fejlõdik, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink színvonalának folyamatos javítására, precíz körültekintõ munkavégzésre, pontos határidõre.


Ügyvezetö: Baranyai István
Vezetõ tervezõ: Író István